KIRIKKALE / BAHŞILI - BAHŞILI İMAM HATİP ORTAOKULU

tarihçe

Ekm

Okulumuz  Bahşılı ilçesinde  açılan ilk İmam Hatip Ortaokulu olması nedeniyle İlçemiz için ayrı bir önem taşımaktadır. Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında iki şube ile eğitim öğretime başlamıştır.

Okulumuz şuan Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu binasında 7 sınıf ve 111 öğrenciyle eğitim öğretime devam etmektedir. Binamızda donanım bakımından hiçbir eksik bulunmayıp her türlü labaratuvar ve öğrenci atölyesi bulunmaktadır.

May

Okulumuz şuan Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu binasında 8 sınıf ve 111 öğrenciyle eğitim öğretime devam etmektedir. Binamızda donanım bakımından hiçbir eksik bulunmayıp her türlü labaratuvar ve öğrenci atölyesi bulunmaktadır.